Innovativa operatören, InnoTel, lanserar kostnadsbesparande operatörstjänst baserad på OptiCallers mobila klient

InnoTel lanserar sin unika företagsbaserade operatörstjänst SmartCaller under Mobile World Congress 2012. Appen SmartCaller är baserad på OptiCaller Softwares programvara och ger kundnyttan:

- Samtalsoptimeringtill utlandet som sänker samtalskostnaden med ca 40-95%.

ONE Number eller möjlighet att visa valfritt utgående nummer.

Växelfunktioner direkt i mobiltelefonen via användarvänligt grafiskt gränssnitt.

Bästa ljudkvalité full jämförbar med till exempel Telia.

Mattias Hansson VD på OptiCaller Software är imponerad över InnoTels innovativa telefonitjänster. InnoTel är den första operatör som har ett riktigt intressant erbjudande mot företagsmarknaden där det både är viktigt med låga samtalskostnader men även högsta ljudkvalité.  InnoTels produkter säljs också genom distributörer och återförsäljare vilket kommer att ge en global spridning.

Det enorma genomslag som smartphones fått inom företagstelefoni öppnar dörrar för OTT- (over the top) operatörer som oss. OptiCaller har den bästa appen för att göra mobilen till en del av företagets växel. Vi tar denna tjänst till nästa nivå genom att addera vår cloud-baserade operatörstjänster till deras app. Vi ger därmed kunden en komplett produkt där ingen installation krävs i växeln. Kunden kan börja spara pengar på samtal till och från utlandet från dag ett, säger Daniel Dersén, VD på Innotel.

Kontaktuppgifter

OptiCaller Software AB
Mattias Hansson, CEO
mattias@opticaller.se
Phone + 46(0)31 301 22 62

 

InnoTel AB
Daniel Dersén, CEO
daniel.dersen@innotel.se
Phone + 46 (0) 708 470484

 

Splash Image: