Anders Hardebring blir ny VD i AppBooster

AppBooster har på kort tid vunnit en massa priser och utmärkelser som Vinnovas VinnNu och Venture Cups affärsplanstävling där bolaget blev 2a av 380st bidrag i Venture Cups Väst Regionsfinal och Vann publikens pris med 47% av rösterna i Venture Cups Sverigefinal.

AppBooster är en avknoppning från OptiCaller Software som öppnat upp sitt molnbaserade app management/distributörsplattform för andra appar än OptiCaller.

Sedan AppBooster Sweden AB startade upp i September 2011 har Mattias Hansson haft dubbla roller som VD i både OptiCaller Software AB och AppBooster Sweden AB. Nu när AppBooster också har fått in investerare har Anders Hardebring rekryteras in som ny VD.

Mattias Hansson är mycket nöjd med rekryteringen av Anders Hardebring. Anders är en erfaren entreprenör med en stor erfarenhet inom mobilbranschen. Anders har tidigare varit VD på en rad startup bolag och här gjort ett strålande arbete.

Anders Hardebring tycker att AppBooster har en unik produkt/tjänst som också är patentskyddad med en mycket stor global marknad. Företag har idag en hög kostnad för att hantera och distribuera ut appar och detta har AppBooster en lösning som minskar kostnaden för kunden med ca 80%. Vidare är det svårt för en slutanvändare att hitta rätt app i appdjungeln bland över 1 miljon appar som finns där idag. Detta ”pull” beteende gör det svårt och AppBooster metod att istället ”pusha” ut appen med eller utan inställningar förenklar mycket för användaren. AppBooster möjligör även för distributörer och återförsäljare att få möjlighet att få intäkter på appar vilket inte är fallet när appar distribueras genom Google Play eller Appstore.

Vill du komma i kontakt med Anders når ni honom på:

E-post: anders.hardebring@app-booster.com

Telefon: 070-5910614

 

Splash Image: