OptiCaller Software är nu optimerad mot Telenor ONE mobil-växel.

Telenor ONE är Telenor's mobila växel-tjänst som är utvecklad för att ge företag där bara mobilen är utnyttjad. En av nackdelarna med Telenor ONE's lösning är att tjänsten inte inkluderar en mobile applikation och detta gör att funktionen är krånglig att använda.

OptiCaller Software's klient skapar en stor användar-vänlighet hos Telenor ONE. Användaren kan genom OptiCaller Software's grafiska gränssnitt välja om dom vill hänvisa sig på lunch, möte eller gått för dagen etc, eller gå in/ut ur grupper. Utan OptiCaller klienten, måste användaren komma ihåg access-nummer och de olika DTMF koderna. Detta är krångligt och inte särskillt användarvänligt vilket ofta resulterar i mindre användning av de  bra funktionerna i växeln.

Med OptiCaller Software PRO är det även möjligt att optimera samtal som skär ner kostnaderna på samtal utomlands med upp till 95%. (International Roaming)

Som återförsäljare av Telenor ONE's tjänster är det nu möjligt att öka förtjänsten genom att addera på OptiCaller Software i paketet. Genom ett kraftfullt provisioninerings system, www.mobile-provisioining.com, kan återförsäljaren logga in, lägga till deras kunder och låta programmet använda Telenor ONE's växel-profil. Allt under ett par minuter.

Kontakta OptiCaller Software för en gratis test-klient.

Splash Image: