SipGear och OptiCaller i samarbete kring mobila växel med stöd för callback

SipGear är idag det enda svenska bolag som utvecklat en egen IP baserad telefonväxel har nu också implementerat in OptiCaller Software patent godkända callback teknologi.

 

Tillsammans med OptiCallers programvaror/appar som finns utvecklade till alla smartphones (Android, iPhone, Symbian, Blackberry, Windows Mobile 6.X och inom kort Windows Phone 7) är det möjligt att sänka mobiltelefonikostnaderna med mellan 40-95% för både samtal nationellt men också vid roaming där callback teknologin nyttjas.

 

OptiCaller programvaran har sedan tidigare också stöd för andra SipGear funktioner som:

- Call Through vilket ger "ONE number" för både mobilsamtal och samtal med fast telefon och softphone.

- Växel Funktioner via användarvänligt grafiskt gränssnitt istället för krångliga *# koder.

- Hänvisning är en annan funktion som numera finns inbyggd i SipGear och kan enkelt skötas av OptiCaller.

 

Mattias Hansson VD på OptiCaller Software säger att det är extra roligt att jobba tillsammans med SipGear som idag är den enda Svenska växeltillverkaren.  SipGear har också en av marknadens mestanvändarvänliga och funktionsrika telefonväxlar som ger kunden mycket för pengarna.

Philip Wachtmeister som är en av grundarna för SipGear är imponerad av OptiCaller Software produktportfölj med mjukvara till alla Smartphones och ett kraftigt App Management system som underlättar för våra kunder och återförsäljare att skicka ut programvaran. OptiCaller har en rad unika egenskaper gentemot konkurrerande system.

 

Mattias Hansson
VD OptiCaller Software AB
Tel: 031-500535
mattias@opticaller.se

 

Philip Wachtmeister
OrdförandeSipGear AB
Tel: 08-12203110
philip.wachtmeister@sipgear.com 

 

Splash Image: